Willem II wijst verbannen Schenkel de deur

4 mei 2010, 19:06

De toekomst van Danny Schenkel ligt sowieso niet in het Koning Willem II Stadion. De verdediger, die afgelopen weekeinde door interim-trainer Theo de Jong naar het beloftenteam werd verbannen, heeft te horen gekregen dat hij Willem II transfervrij mag verlaten. Zijn contract bij de Tricolores loopt nog door tot de zomer van 2011.

“Van John Feskens heb ik inmiddels vernomen dat er voor mij geen toekomst meer bij Willem II is”, zegt Schenkel in Voetbal International. “Ik mag zelfs transfervrij weg uit Tilburg en heb vanochtend al met de beloften getraind. Ik ben erg verbaasd en heb geen flauw idee waarom ik ben teruggezet. Na lang blessureleed stond ik de laatste weken weer in de basis. Daarbij heb ik altijd inzet getoond en was ik gemotiveerd.”

Schenkel, sinds medio 2008 in Tilburgse dienst, weet nog niet waar hij zijn loopbaan vervolgt. “De komende tijd ga ik om me heen kijken. Ik kan ervoor kiezen te blijven zitten, maar daar word ik niet blij van. Spelen in het buitenland is altijd een droom van me geweest, dus dat zou een mooie optie zijn. Als ik geen nieuwe club vind, meld ik me straks weer op de club”, sloot de oud-speler (32) van Telstar en Sparta af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen