Mexicaan Véla waarschijnlijk niet tegen Uruguay

Ger
18 juni 2010, 09:58   Bijgewerkt: 18 juni 2010, 10:34

Mexico kan in de laatste WK-groepswedstrijd tegen Uruguay zeer waarschijnlijk geen beroep doen op Carlos Véla. De 21-jarige spits van Arsenal liep in het duel met Frankrijk een hamstringblessure op. Hij viel na 31 minuten uit.

Bondscoach Javier Aguirre zei na het gewonnen duel met Frankrijk (2-0) dat de kans groot is dat Véla de wedstrijd tegen Uruguay mist. "Na de eerste onderzoeken gaan we uit van een flinke spierblessure." Aguirre zal tegen Uruguay dan twee posities moeten aanpassen. Middenvelder Efrain Juarez liep tegen de Fransen tegen zijn tweede gele kaart aan en moet verplicht n duel aan de kant blijven.

Mexico en Uruguay hebben allebei een punt nodig om het toernooi in de achtste finales voort te zetten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen