NEC haalt Ajacied Will en Udinese-speler Zimling

4 juni 2010, 16:27

NEC is druk bezig om de selectie voor volgend seizoen een nieuw gezicht te geven. De ploeg uit Nijmegen maakte vrijdag bekend dat het twee spelers aangetrokken heeft. De 21-jarige verdediger Nathaniel Will komt over van Ajax, middenvelder Niki Zimling (25) wordt voor één seizoen gehuurd van het Italiaanse Udinese.

Will was het afgelopen seizoen aanvoerder van Jong Ajax. In Nijmegen tekent hij een contract voor twee seizoenen, met de optie voor nog een jaar. "NEC is een mooie club. Enkele familieleden wonen in en rondom Nijmegen en ik ben in het verleden ook al eerder bij een thuiswedstrijd geweest. Mijn oom is er zelfs nog even sportarts geweest! Kortom: ik heb dus wel wat met de club. De gesprekken die ik met onder meer Robbie Wielaert, Dennis Gentenaar maar ook met John Goossens heb gehad, bevestigden voor mij dat de club vol potentie zit en dat we er ondanks het afgelopen matige seizoen, het komend jaar iets moois van gaan maken", zegt hij. 

Zimling, een Deen, was de afgelopen periode al op proef bij NEC. "Het technische en snelle voetbal in Nederland ligt mij wel en de manier waarop NEC zijn interesse toonde, gaf voor mij de doorslag. Uiteraard gaf mijn landgenoot Lasse Schöne me alle antwoorden op de vragen die ik had, dus dat was makkelijk. Ik hoop me snel in Nijmegen te vestigen en kan niet wachten tot de eerste training begint."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen