Ook Gallas geeft Domenech schuld van fiasco

7 juli 2010, 14:51   Bijgewerkt: 7 juli 2010, 14:57

Steeds meer spelers van Frankrijk doen een boekje open over de chaos in de nationale ploeg tijdens het WK. Nadat Florent Malouda eerder al zei dat 'er niet viel te praten met bondscoach Raymond Domenech' laat nu ook William Gallas zich kritisch uit over de keuzeheer van les Blues.

"Als het is uitgedraaid op een fiasco, dan heeft dat zijn redenen en die liggen bij de trainer", zegt Gallas tegen het woensdag verschijnende Les Inrockuptibles, waarvan Het Laatste Nieuws een voorpublicatie in handen heeft. "Het echte probleem is de trainer. Ik was niet goed, niemand was goed. Maar de coach was dat ook niet. Domenech was niet open. Veel spelers konden niet met hem praten. Dat gold ook voor mij."

De situatie in de Franse ploeg escaleerde in de rust van de wedstrijd tegen Mexico, toen Nicolas Anelka Domenech voor 'hoerenzoon' uitgemaakt had. Volgens Gallas had Domenech te veel last van zijn ego. "Domenech bleef er maar op hameren: 'zet je ego aan de kant'. Maar ik denk dat hij dat zelf vergat te doen”, sluit Gallas af.

Inmiddels heeft Domenech bij Frankrijk plaatsgemaakt voor Laurent Blanc.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen