PSV en Reis praten over nieuwe verbintenis

14 juli 2010, 08:59   Bijgewerkt: 14 juli 2010, 10:12

De kans is groot dat Jonathan Reis vanaf komend seizoen weer deel uitmaakt van de PSV-selectie. De spits is afgekickt van een drugsverslaving en is met de Eindhovense club in onderhandeling over een nieuw contract. Ruim een half jaar geleden werd hij, vanwege zijn drugsproblemen, op staande voet ontslagen door PSV.

Reis meldde zich eind juni in Eindhoven en maakt sindsdien een goede indruk. "Reis maakt stappen. Hij wordt conditioneel steeds sterker en is bijna op het gewenste gewicht", zegt technisch directeur Marcel Brands in De Telegraaf. Volgens hem is een akkoord over een nieuw contract nabij. "We zijn in onderhandeling. Het is nu een kwestie van de juiste afspraken maken en die vastleggen in zijn verbintenis."

Overigens liet Brands ook weten dat hij er voorlopig vanut gaat dat Carlos Salcido bij de club blijft. "Er heeft zich nog niemand voor hem gemeld." Mocht Salcido inderdaad blijven, dan is een eventuele komst van Wilfred Bouma van de baan. "Met Pieters, Vukovic en Salcido hebben we drie linksbenige verdedigers. Dat is voldoende."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen