Been: "Kop koffie gedronken met De Cler"

Ger
17 augustus 2010, 17:14

Mario Been en Tim de Cler zitten weer op één lijn. De trainer van Feyenoord wisselde de verdediger zondag in de rust van de wedstrijd tegen Excelsior, omdat beide mannen in de kleedkamer hard in aanvaring met elkaar waren gekomen.

"We hebben elkaar maandag al telefonisch gesproken en vanmorgen voor de training samen een kop koffie gedronken. Daarbij hebben we elkaar een hand gegeven en een streep gezet onder alles wat er is gebeurd", liet Been op de website van de club weten. "Tim zei dat hij bij Excelsior in de rust niet slim heeft gehandeld en ik heb aangegeven dat ik dat na afloop van de wedstrijd ook niet heb gedaan."

Been betreurde het vooral te hebben gezegd dat De Cler het eigen belang boven dat van Feyenoord stelde. "Die uitlating is onjuist. Dat heb ik de spelersgroep ook verteld. Tim is een belangrijke speler voor ons en we moeten nu met zijn allen door."

De Cler sloot zich daar graag bij aan. "Er was zondag sprake van miscommunicatie, want ik bedoelde helemaal niet dat ik vond dat ik wel goed speelde. Waarschijnlijk uit frustratie omdat het zo slecht ging, hebben we allebei niet goed op elkaars woorden gereageerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen