Cabral: "Over zo'n debuut heb ik gedroomd"

9 augustus 2010, 07:56

Hij stond er een beetje onwennig mee in zijn handen, na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht. Jerson Cabral was in de Kuip verkozen tot man van de wedstrijd en kreeg, als prijs, een grote fles champagne uitgereikt. Een leuk cadeautje voor zijn moeder, vond Cabral.  "Want zelf drink ik dat niet", zei de jonge linksbuiten tegen FCUpdate.nl. "Ik neem liever een glaasje fris, Fanta of zoiets."

De fles champagne gaat dus richting zijn moeder, maar zijn goede invalbeurt tegen FC Utrecht neemt niemand Cabral meer af. Hij kwam in het veld toen het nog 0-1 stond en met hem in de ploeg werd de stand omgebogen naar 3-1. Bij de derde goal, van Leroy Fer, verzorgde Cabral met een puntgave vrije trap zelfs de assist.

“Dit is precies zoals ik gedroomd had”, lacht de jonge Feyenoorder. “Alleen jammer dat ik niet scoorde, ik kreeg nog één goede kans. Maar een assist, een paar goede acties en man van de wedstrijd worden; dat is een droom. Zeker omdat ik eigenlijk al blij was dat ik bij de wedstrijdselectie zat, dat hoorde ik zaterdag pas."

Cabral denkt dat hij tijdens het trainingskamp in Portugal indruk gemaakt heeft op trainer Mario Been. Hij stond in de basis in de oefenwedstrijd tegen Aston Villa en was toen één van de uitblinkers aan Rotterdamse kant. “Toen heb ik inderdaad goed gespeeld. Misschien was dat voor de trainer het signaal dat ik er klaar voor was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen