Feyenoord 'gewoon' met De Cler tegen Gent

19 augustus 2010, 18:37   Bijgewerkt: 19 augustus 2010, 18:48

Zondag, na de competitiewedstrijd tegen Excelsior (3-2 verlies), hoefde hij hem nooit meer te zien, maar vier dagen later gunt trainer Mario Been van Feyenoord Tim de Cler alweer speeltijd. De Rotterdamse oefenmeester heeft de linksback in de basis opgenomen voor het Europa League-duel met AA Gent.

De Cler kwam zondag in de rust van de Rotterdamse stadsderby tegen Excelsior in conflict met Been omdat hij ‘zijn ego boven het elftal plaatste’. Op de persconferentie na afloop liet Been weten ‘klaar te zijn’ met De Cler, maar een etmaal later meldde hij dat de geroutineerde flankspeler weer welkom is bij de A-selectie.

Verder maakt Bruno Martins Indi zijn officiële debuut voor Feyenoord. De 18-jarige speler vormt tegen de Belgen met Ron Vlaar het centrale verdedigingsduo. Hij is de vervanger van de geblesseerde André Bahia. Verder kiest Been voor de verwachte namen. De ontmoeting tussen Feyenoord en AA Gent, in de vierde voorronde van de Europa League, start om 19.15 uur in de Kuip en is live te volgen via RTL7.

Opstelling Feyenoord: Mulder; de Vrij, Vlaar, Martins Indi, de Cler; El Ahmadi, Bruins, Fer; Schaken, Smolov, Wijnaldum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen