Gerrard: "Ik zou Engeland ook uitfluiten"

10 augustus 2010, 16:40   Bijgewerkt: 10 augustus 2010, 16:49

Engeland speelt woensdag in eigen huis tegen Hongarije, maar van thuisvoordeel zal weinig sprake zijn. Verwacht wordt dat de Engelse fans de ploeg van coach Fabio Capello zullen trakteren op een hels fluitconcert, na hun zwakke optreden tijdens het WK. Daar verloor Engeland in de tweede ronde kansloos van Duitsland.

Steven Gerrard kan wel begrip opbrengen voor een eventuele negatieve reactie vanaf de tribune in Londen. "Als ik zelf als supporter op de tribune zou zitten, zou ik Engeland waarschijnlijk ook uitfluiten. Daar moeten we niet moeilijk over doen, we hebben het verdiend. We hebben de fans deze zomer in de kou laten staan."

"Ik weet zeker dat we op sommige momenten uitgefloten of uitgejouwd zullen worden", gaat hij verder. "Daar moeten we als mannen mee omgaan. Hopelijk kunnen we een goede partij spelen en onze fans in de toekomst weer trots maken."

Engeland won tijdens het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika slechts één wedstrijd, tegen Slovenië (1-0). Tegen de Verenigde Staten (1-1) en Algerije (0-0) stelde de ploeg teleur en tegen Duitsland (4-1) werd het vervolgens op alle fronten afgetroefd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen