Jordania haalt ook Aissati naar Vitesse

24 augustus 2010, 19:52   Bijgewerkt: 27 augustus 2010, 18:09

Merab Jordania maakt voorlopig alle beloftes over versterkingen voor Vitesse waar. Nadat de Arnhemmers eerder deze week Nemanja Matic en Slobodan Rajkovic met optie tot koop huurden van Chelsea, bereikten ze eenzelfde overeenkomst met Ajax over de 22-jarige middenvelder Ismail Aissati.

Aissati, die het seizoen op huurbasis afmaakt in het Gelredome, reist woensdag naar Arnhem voor de medische keuring. Vitesse ‘hoopt de behendige technicus snel aan de selectie te kunnen toevoegen’, schrijft de club op haar website.

Met de huurkomst van Aissati is Vitesse nog niet uitgewinkeld. De eredivisionist zou ook interesse hebben in een andere Ajacied, Miralem Sulejmani, en Matej Delac. De laatst vermelde moet keeper Piet Velthuizen opvolgen, die onlangs bij het Spaanse Hercules Alicante tekende.

Aissati maakte in het seizoen 2005/2006 een stormachtig debuut bij PSV. Om meer ervaring op te doen werd hij in 2007 uitgeleend aan FC Twente. Bij zijn terugkeer in Eindhoven zat hij echter veelvuldig op de bank. In de zomer van 2008 haalde Marco van Basten hem naar Ajax, maar ook in Amsterdam brak hij niet door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen