Sibir Novosibirsk wil PSV-aanvallen verstoren

25 augustus 2010, 20:23

PSV vecht donderdagavond in het eigen Philips Stadion tegen FC Sibir Novosibirsk voor een plek in de poulefase van de Europa League. De Eindhovenaren hebben op papier verreweg de betere ploeg, maar ondanks dat gegeven gingen ze vorige week in Siberië met 1-0 onderuit bij de hekkensluiter in de Russische competitie. Trainer Igor Kriushenko van Sibir belooft PSV een lastige avond.

De Russen gaan er in Eindhoven alles aan doen om zo lang mogelijk het eigen doel schoon te houden. “PSV móet eerst scoren”, zegt Kriushenko. “Het wordt een zware wedstrijd, waarin we de aanval van PSV willen verstoren. Ik ga niet meer over tactiek vertellen, dat gaat u morgen zien.”

Sibir Novosibirsk heeft een 5000 kilometerlange vlucht achter de rug, maar dat is volgens Kriushenko geen probleem voor zijn spelers. “Ze zijn dit gewend, ook vaak nog met vertraging of problemen. Bij ons is alles ver, zeker afgelopen seizoen toen we een divisie lager speelden. De afstand is dus helemaal niet erg”, zei Kriushenko, die op de geschorste Igor Shevchenko na iedereen beschikbaar heeft.

Ook dat PSV voor eigen publiek speelt, ervaart Kriushenko niet als een nadeel. “Als PSV niet scoort, kan het publiek ongeduldig worden. We zullen zien wat de wedstrijd morgen brengt”, besloot de Wit-Russische tacticus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen