AC Milan en AS Roma voor schut gezet in Serie A

11 september 2010, 22:46   Bijgewerkt: 11 september 2010, 22:52

AC Milan en AS Roma hebben zich zaterdagavond behoorlijk te kijk laten zetten in de Serie A. Milan ging op bezoek bij promovendus Cesena met 2-0 ten onder, terwijl Roma op Sardanië werd vernederd door Cagliari: 5-1.

Zlatan Ibrahimovic had voor het eerst een basisplaats bij Milan, maar de Zweedse zomeraanwinst van de Rossoneri kon het verschil niet maken. De oud-Ajacied kreeg wel enkele kansen, maar vond telkens keeper Francesco Antonioli op zijn weg. Aan de andere kant waren Bogdani en Giaccherini veel efficiënter namens promovendus Cesena. Met elk één goal in het laatste kwartier van de eerste helft voltrokken zij het vonnis over Milan, waar Clarence Seedorf absent was.

Een afgang voor Milan bij Cesena, maar de verrichtingen van AS Roma op visite bij Cagliari waren helemaal bedroevend. Na 22 minuten was de score nog 1-1, maar door een rode kaart van Burdiso verloren de Romeinen alle controle. De strafschop die werd toegekend na de actie van Burdiso werd benut door Matri. Acquafresca, opnieuw Matri en Lazzari maakten er vervolgens een vernedering voor Roma van.

Cagliari en Cesena klimmen door de zeges naar de eerste plaats in de Serie A. Ze hebben net als Internazionale, dat eerder op de dag met 2-1 won van Udinese, vier punten uit twee duels gehaald. Op basis van het doelsaldo staan ze echter boven de titelhouder. Milan blijft ondanks de verliesbeurt vierde met drie punten. Roma staat in de middenmoot van het rechterrijtje, met één punt uit twee wedstrijden.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen