Tien man Heracles houden stand tegen Twente

Koen Freriks
19 september 2010, 18:38   Bijgewerkt: 19 september 2010, 19:32

FC Twente heeft alweer voor de derde keer dit seizoen met 0-0 gelijkgespeeld. De landskampioen stelde zondag teleur bij Heracles Almelo. Hoewel de formatie van coach Michel Preud'homme de tweede helft met een man meer speelde, kreeg het nauwelijks serieuze kansen op de winst.

De derby kwam al moeizaam op gang. FC Twente speelde één van zijn mindere wedstrijden van dit seizoen. Heracles koos er aanvankelijk voor af te wachten. De formatie van coach Peter Bosz hoopte op een meevaller in de counter. In elk geval hield Heracles de kampioen in toom. Kansen deden zich nauwelijks voor aan de kant van FC Twente, een paar pogingen van Luuk de Jong daargelaten.

braamhaar rodd

braamhaar rodd

Bij FC Twente mocht Bernard Parker weer eens meedoen. De Zuid-Afrikaans international speelde op de plek van Nacer Chadli, die niet fit was. Aangezien diens logische vervanger Emir Bajrami evenmin beschikbaar was kreeg Parker een kans. FC Twente had daarmee al zijn beschikbare aanvallers in het veld staan. Op de bank zaten alleen nog defensief ingestelde spelers. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen