AZ'er Elm: "We zijn op alle fronten afgetroefd"

Ger
1 oktober 2010, 00:11

AZ kreeg donderdagavond in de Europa League een pak slaag van BATE Borisov: 4-1. Middenvelder Rasmus Elm beseft dat de Alkmaarders negentig minuten lang achter de feiten aanliepen. 

"We waren absoluut niet agressief genoeg. Zij wonnen ongeveer elk persoonlijk duel. Wij kwamen steeds een stap te laat en werden overrompeld", zegt Elm op de website van AZ. "Twee jaar terug speelde BATE nog in de Champions League, dus we wisten dat er strijd moest worden geleverd. Ze hebben gewoon heel veel kwaliteit. Daarom is het slecht dat we daar niet genoeg op geanticipeerd hebben. Die snelle eerste goal zijn we nooit meer te boven gekomen."

"Wij zijn op alle fronten afgetroefd. Het is moeilijk om naar woorden te zoeken als je zo teleurgesteld bent als ik. Ik weet niet wat ik moet zeggen", verzucht de Zweed. "Dit is een goede les voor iedereen in de selectie. We dachten dat we wisten wat we konden verwachten, maar werden toch verrast. De volgende Europese uitwedstrijd weten we écht wat ons te wachten staat. Dat hebben we geleerd van vandaag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen