Been: "Dit Feyenoord degradeert nóóit"

Koen Freriks
20 november 2010, 09:01   Bijgewerkt: 20 november 2010, 09:15

Feyenoord staat er na veertien wedstrijden beroerd voor in de Eredivisie. Ondanks de huidige dertiende plaats kampen de Rotterdammers absoluut niet met degradatiezorgen, stelt trainer Mario Been echter. "Ik heb al eens geroepen dat elke club kan degraderen", zegt hij. "Maar dit Feyenoord degradeert nóóit."

"Als we twee keer winnen, staan wij weer gewoon ver boven de onderste ploegen", zegt Been vandaag in het AD. "Ik hoor of lees de verhalen ook. Bikkelen, knokken, slidings, degradatievoetbal. Ik vind het overdreven en kan er niets mee. Wij hebben voetballend voldoende kwaliteit om niet in de problemen te raken."

"Dat gaat ook niet gebeuren. Ons probleem is wél dat wij niet makkelijk scoren. Maar ook dat verbetert. Castaignos is nog altijd slechts junior en scoort de laatste drie duel op rij. Filosoferen over het rijtje degradatiekandidaten, of vergelijkingen trekken met clubs als De Graafschap, Willem II, VVV Venlo en Excelsior? Nee, daar doe ik niet aan mee."

Toch zal Feyenoord flink aan de bak moeten om in de winterstop niet onder de 'rode' streep te staan. De geplaagde ploeg van Been gaat morgen op bezoek bij FC Groningen, daarna volgen wedstrijden tegen ADO Den Haag (thuis), Willem II (uit), Excelsior (thuis) en Ajax (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen