Fernandez op de hoogte van belangstelling

9 november 2010, 00:00   Bijgewerkt: 9 november 2010, 00:25

Volgens diverse media staat Guyon Fernandez in de belangstelling van een aantal subtoppers in de Eredivisie. De spits van Excelsior is op de hoogte van die interesse, maar hij houdt nog even geheim om welke clubs het gaat.

“Ik weet van de interesse, maar noem geen namen”, zegt Fernandez, wiens contract bij Excelsior na dit seizoen afloopt, tegen Voetbal International. “Het hangt er vanaf hoe alles gaat lopen. Als bij bepaalde teams een speler op mijn positie vertrekt, wordt het aannemelijker.”

Fernandez wil graag naar een club waar ‘rust’ is. “Anders word ik zelf ook onrustig”, vervolgt hij. FC Groningen is zo’n ploeg. Bovendien is Fernandez te spreken over Pieter Huistra, de coach van de Groningers. “Een verstandige en slimme man. Al ken ik hem niet persoonlijk. Zoals hij Garcia aan het voetballen heeft gekregen zegt wel iets over hem. Die jongen scoort mooie goals en zit goed in zijn vel.”

Huistra is op zijn beurt weer onder de indruk van Fernandez. “Een goede speler, die de laatste tijd opvalt. Op dit moment ben ik uitermate tevreden met de huidige selectie. Maar ik ben zeker gecharmeerd van hem”, zegt de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen