Huntelaar opnieuw trefzeker voor Schalke

13 november 2010, 17:22   Bijgewerkt: 13 november 2010, 19:06

Klaas-Jan Huntelaar heeft opnieuw zijn waarde bewezen voor Schalke 04. Zaterdag was de spits trefzeker voor de ploeg uit Gelsenkirchen, die hij daarmee, ondanks een 2-0 achterstand, aan een 2-2 gelijkspel bij VfL Wolfsburg hielp.

Een kwartier voor tijd scoorde Huntelaar de gelijkmaker, maar eigenlijk had zijn goal nooit goedgekeurd mogen worden. De Achterhoeker nam de bal namelijk met de hand mee. In de slotfase kreeg The Hunter nog twee goede kansen om Schalke de winst te bezorgen, maar hij verzuimde dit maal doel te treffen.

Huntelaar kreeg de grote kansen nadat Dejagah van Wolfsburg rood had gekregen voor een tackle van achteren op Jefferson Farfan. Wolfsburg was het duel overigens goed begonnen. Door goals van Grafite en Edin Dzeko stonden die Wölfe binnen 33 minuten op een 2-0 voorsprong, Edu bracht vlak voor rust de spanning terug (2-1).

VfL Wolfsburg en Schalke 04 schieten weinig op met het behaalde punt. Ze blijven respectievelijk twaalfde en zestiende. Werder Bremen, een andere topclub die zwak aan het nieuwe seizoen in begonnen, kwam eveneens niet tot winst. Thuis tegen Eintracht Frankfurt speelden de noorderlingen 1-1 en blijven daardoor elfde.

Bayer Leverkusen boekte op de valreep een 1-0 overwinning bij Sankt Pauli. Renato Augusto maakte pas tien minuten voor tijd het winnende doelpunt in Hamburg. Door de winst komt Leverkusen op gelijke hoogte met nummer twee FSV Mainz 05, dat echter nog een wedstrijd tegoed heeft, later vandaag tegen Hannover 96.

In de kelder van de competitie droeg Borussia Mönchengladbach de laatste plaats over aan 1.FC Köln, door die club in een onderling duel te verslaan: 0-4. Basisklant Roel Brouwers werd in de rust gewisseld bij Borussia. Marcel Meeuwis bleef het hele duel op de bank. Mönchengladbach heeft net als Schalke tien punten, Köln acht.

Net boven de rode streep hielden VfB Stuttgart en 1.FC Kaiserslautern elkaar in balans. Het bezoekende Stuttgart leek de pot simpel te winnen, maar de equipe van invaller Khalid Boulahrouz gaf in het laatste half uur een 3-0 voorsprong weg: 3-3. Beide clubs blijven daardoor gedeeld veertiende, met elf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen