Regen verpest ook Roda JC Kerkrade- FC Utrecht

13 november 2010, 14:14   Bijgewerkt: 13 november 2010, 15:53

De forse regenval waaronder Nederland al dagen gebukt gaat, blijft de Eredivisie dwarszitten. Als gevolg van het overtollige hemelwater werd het duel tussen Willem II en De Graafschap vrijdag na rust bij een 0-0 stand gestaakt. Om dezelfde reden gaat het duel tussen Roda JC Kerkrade en FC Utrecht zaterdag niet door.

Om 13.45 uur verklaarde een afgevaardigde van de KNVB het veld in het Parkstad Limburg Stadion niet bespeelbaar. Hij baseerde zijn oordeel mede op de beroerde weersverwachting voor de rest van de dag.

NAC Breda- FC Twente staat eveneens vanavond op het programma en dat duel gaat wel gewoon door. "Het veld ligt er perfect bij", zegt Jan Braspenning van de Bredase club. De veldbeheerder gaat er niet van uit dat de wedstrijd gestaakt moet worden, zoals gisteren in Tilburg het geval was. "Hoewel het vanavond vanaf negen uur nog wel behoorlijk kan gaan regenen, maar dat kan het veld nu op zich wel aan."

Ook PSV - Excelsior gaat vanavond door. "Het veld van het Philips Stadion ligt er prima bij, de wedstrijd is dan ook geen moment in gevaar", twittert PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen