Skoubo, Delorge en Bodor niet tegen Groningen

26 november 2010, 09:48   Bijgewerkt: 26 november 2010, 09:55

Roda JC Kerkrade-trainer Harm van Veldhoven moet voor de thuiswedstrijd tegen FC Groningen een beetje puzzelen. Wegens blessures ontbreken waarschijnlijk Sebastian Svärd, Morten Skoubo, Laurent Delorge en Boldizsár Bodor. Bovendien kan de licht geblesseerde Mads Junker geen hele wedstrijd spelen.

"Dat maakt het er niet makkelijker op maar het heeft geen zin om daarover te zeuren. Het voordeel daarvan is dat andere spelers opnieuw de mogelijkheid krijgen om hun kans te pakken. Andere spelers zullen moeten opstaan en daarom hoop ik dat het publiek ons extra steun geeft en als één man achter de ploeg zal staan", aldus Van Veldhoven op de website van zijn ploeg. Momenteel heeft Roda vijf punten achterstand op FC Groningen. Om de ploeg niet uit het zicht te verliezen heeft Roda een goed resultaat nodig. Van Veldhoven: "Opnieuw kunnen we ons meten met een elftal dat we in het vizier willen houden. Na afloop zal duidelijk zijn of dat is gelukt."

Afgelopen woensdag speelde Roda tegen een andere ploeg waarmee het zich volgens de coach 'graag wil meten', namelijk FC Utrecht. Dat duel eindigde in 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen