Gillhaus heeft oren naar baan bij Feyenoord

21 januari 2011, 08:37   Bijgewerkt: 21 januari 2011, 08:45

Gevraagd is hij nog niet. Maar áls dat gebeurt, schuit Hans Gillhaus direct aan voor een gesprek. De oud-spits wil namelijk dolgraag technisch directeur van Feyenoord worden, zegt hij in AD Sportwereld. Momenteel werkt Gillhaus als hoofd van het internationale scoutingsapparaat bij Chelsea, maar hij vertrekt na dit seizoen uit Londen. Feyenoord zou een mooie volgende stap zijn, vindt hij.

In Rotterdam wordt Gillhaus genoemd als mogelijke opvolger van Leo Beenhakker. Gillhaus reageert enthousiast op de vacature. "Bij Chelsea stop ik aan het eind van het seizoen en de functie van technisch directeur zou mij erg aanspreken. Als ik word benaderd, schuif ik zeker aan voor een gesprek." Gillhaus sprak onlangs al 'iemand van de Vrienden van Feyenoord', geeft hij toe. "Maar dat ging niet over een functie bij de club. Feyenoord wilde weten hoe een grote club als Chelsea wordt gerund. Ik lees overal dat mijn naam nu wordt genoemd, net als die van Martin van Geel."

Gillhaus (47) kwam als speler uit voor onder meer PSV, AZ en Vitesse. Ook speelde hij negen interlands. Na zijn carrière was hij enige tijd scout voor PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen