Been: "Het wordt tijd dat we gaan winnen"

11 februari 2011, 18:06

Hoewel Feyenoord de afgelopen weken tegen FC Twente en Vitesse een prima duel speelde, pakte het maar één punt. En dus sprak coach Mario Been vrijdag klare taal op de website van de Rotterdamse club. “Het wordt tijd dat we wedstrijden gaan winnen”, zei Been, die zaterdag met zijn ploeg thuis tegen Heracles Almelo speelt.

“Net als tegen Vitesse en FC Twente willen we ook tegen Heracles de tegenstander vanaf de eerste minuut vastzetten”, ging Been verder. “Vanuit die opvatting moeten we zelf aan voetballen toe gaan komen. Hopelijk scoren we dan ook wat makkelijker dan we de afgelopen weken hebben gedaan.”

Been hoopt in elk geval op de onvoorwaardelijke steun van Het Legioen. “We hopen dat de supporters negentig minuten achter de ploeg staan en echt een twaalfde man voor ons zijn”, zei de tacticus. “Dat moeten we ook zelf afdwingen, door vanaf de eerste minuut strijd te leveren. Ik hoop op eenzelfde scenario als tegen VVV, waarin het publiek ons enorm heeft geholpen en we drie punten pakten.”

Voor Feyenoord, de nummer vijftien van de Eredivisie, is het duel met Heracles van groot belang. De achterstand op de Almeloërs bedraagt namelijk drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen