Been over aanwinsten: "Al met al heel tevreden"

2 februari 2011, 13:43   Bijgewerkt: 2 februari 2011, 13:52

Feyenoord heeft geen stuiver in de portemonnee, maar toch slaagde de ploeg er in januari in om maar liefst vijf spelers aan te trekken. Na Gill Swerts en Krisztián Simon haalden de Kuipbewoners op de slotdag van de transferperiode ook Ryo Miyaichi, Soren Larsen en Marcel Meeuwis binnen. Coach Mario Been is dik tevreden.

Met name middenvelder Meeuwis en spits Larsen voegen specifieke kwaliteiten toe aan de selectie, zegt Been op de officiële website van de Rotterdamse club. "Zowel Marcel als Soren heeft eigenschappen die we nodig hebben. Marcel is een echte teamspeler met veel ervaring. Hij is tactisch erg sterk, staat altijd goed. Søren op zijn beurt heeft lengte, is een aanspeelpunt en heeft bovendien scorend vermogen."

Been voorziet geen problemen om de vijf aanwinsten op een goede manier in te passen in zijn elftal. "Het is een kwestie van veel trainen. Deze jongens zijn bovendien stuk voor stuk intelligent, hebben voetbalkwaliteiten. Al met al ben ik heel tevreden met onze aanwinsten", aldus de coach, die zondag in de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse al over Meeuwis en Larsen kan beschikken. "Beiden zijn inzetbaar, maar het is nu nog te vroeg om te zeggen of ze ook daadwerkelijk zullen starten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen