Bosz: "Speciaal duel tegen directe concurrent"

10 februari 2011, 16:47   Bijgewerkt: 10 februari 2011, 16:55

Voor het eerst sinds zijn vertrek als technisch directeur in januari 2009 keert Peter Bosz dit weekend in een officiële functie terug in de Kuip. Als trainer van Heracles Almelo hoopt hij zaterdag zijn oude ploeg een hak te kunnen zetten.

"Ik heb ruim acht jaar bij Feyenoord gewerkt, natuurlijk is het wel een speciale wedstrijd", blikt Bosz op de website van Heracles vooruit op het treffen met de Rotterdammers. "En het is een wedstrijd tegen een directe concurrent. Feyenoord speelt soms in een wedstrijd heel goed en dan is er soms een mindere fase. Ik heb ze tegen FC Twente gezien en toen vond ik ze erg goed spelen. Ze hebben nu een aantal nieuwe jongens waarvan we Marcel Meeuwis uit zijn Roda-tijd goed kennen. Ik begreep dat het helemaal uitverkocht is, als voetballer is het geweldig om zulke wedstrijden te spelen. Wij gaan, zoals in iedere wedstrijd, voor de winst."

Bosz mist in de Kuip sowieso de geschorste Tim Breukers en de geblesseerde Andrej Rendla. Achter de naam van aanvaller Glynor Plet staat nog een vraagteken. "Glynor heeft gisteren getraind, maar voelde zich niet helemaal fit. Hij had toch iets te veel last van zijn bovenbeen. We kijken morgen of hij bij de wedstrijd kan zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen