Elia mist vertrouwen en denkt aan vertrek bij HSV

14 februari 2011, 08:50   Bijgewerkt: 14 februari 2011, 09:00

Eljero Elia is zijn rol als reserve bij Hamburger SV beu. Dit weekend tegen VfL Wolfsburg moest de aanvaller tot zijn grote teleurstelling opnieuw op de bank plaatsnemen. Als dat zo blijft overweegt hij de club in de zomer te verlaten, zegt hij in een interview in de Hamburger Morgenpost. "Ik heb vertrouwen nodig."

"De trainer heeft blijkbaar niet genoeg vertrouwen in me om mij een paar wedstrijden achter elkaar te laten spelen", reageert Elia op zijn rol als reserve tegen Wolfsburg. "Zoals de situatie nu is, werkt het niet. Ik voel me sterk en wil dat de fans laten zien, daarom is dit enorm frustrerend voor me. Dit seizoen heb ik acht keer in de basis gestaan en slechts één van die wedstrijden hebben we verloren. Vorig seizoen startte ik negentien keer en verloren we maar vier keer. Zo slecht kan ik dus niet zijn."

"Ik wil HSV helpen", vervolgt de aanvaller. "Ik geef toe dat ik niet altijd goed gespeeld heb, maar bij Oranje lukt het wél. Waarom dat is? Omdat ik vertrouwen nodig heb. Ik moet iedere week spelen, zodat ik mezelf kan verbeteren. Als ik een keer een lange periode achter elkaar in de basis sta, zal ik dat op het veld terugbetalen."

Elia heeft nog een contract tot 2014 in Hamburg. "Ik blijf keihard werken omdat HSV een geweldige club is, met fantastische supporters. Maar als ik niet eindelijk basisspeler word, moeten we in de zomer wellicht consequenties trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen