PSV hoopt op Van Bommel en Van Nistelrooy

Ger
22 februari 2011, 09:37   Bijgewerkt: 22 februari 2011, 10:09

Technisch manager Marcel Brands van PSV heeft tijdens de winterse transferperiode een serieuze poging ondernomen om Mark van Bommel terug te halen naar het Philips Stadion. De middenvelder koos uiteindelijk voor AC Milan, maar PSV hoopt in de zomer alsnog zaken te doen. Ook Ruud van Nistelrooy mag op belangstelling uit Eindhoven rekenen.

"Ik denk dat we een serieuze kans hadden gemaakt als AC Milan niet was gekomen", aldus Brands in NUsport. De 33-jarige aanvoerder van Oranje tekende uiteindelijk een contract tot het einde van het seizoen bij Milan. Brands zegt Van Bommel goed in de gaten te blijven houden. Ook Ruud van Nistelrooy staat op het lijstje van de technisch manager. De spits van Hamburger SV is komende zomer transfervrij.

Volgens Brands is er nog geen direct contact geweest met de oud-speler van de Eindhovense club, maar dat zal wel gaan gebeuren. "De PSV-supporters hoeven zich geen zorgen te maken, we gaan er alles aan doen om Van Bommel en Van Nistelrooy naar Eindhoven te halen. Dat zijn voetballers van de buitencategorie met een rood-wit hart."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen