Reinhardt: "Elia moet vertrouwen verdienen"

15 februari 2011, 01:23   Bijgewerkt: 15 februari 2011, 02:27

Eljero Elia liet zich maandag ontvallen genoeg te hebben van zijn rol als bankzitter bij Hamburger SV. De rappe aanvaller mist naar eigen zeggen het vertrouwen van zijn trainer Armin Veh. Technisch directeur Bastian Reinhardt van de Duitse club heeft op de woorden van Elia gereageerd door te zeggen dat de international het vertrouwen zelf moet afdwingen.

"Hij is eigenlijk een speler die vertrouwen nodig heeft, maar dit vertrouwen moet men verdienen", ging Reinhardt in de Hamburger Morgenpost in op de kritiek van Elia. "Hij is tegen Wolfsburg goed ingevallen en heeft een stijgende lijn laten zien."

"Ik begrijp zijn frustratie, maar het is aan hemzelf om te laten zien wat hij kan brengen. Daarover zal ik nogmaals met hem spreken", ging de technisch directeur verder. De 24-jarige vleugelspeler dreigt ermee om zijn club komende zomer de rug toe te keren als hij in het restant van het seizoen geen basisspeler wordt. Reinhardt kon zich opvallend genoeg wel vinden in het dreigement van Elia. "Dan moeten we gezamenlijk de consequenties trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen