Simon wil Excelsior voor degradatie behoeden

16 februari 2011, 11:16   Bijgewerkt: 16 februari 2011, 11:23

Excelsior maakte maandag de komst van Andras Simon bekend. De Hongaarse aanvaller, die voor de rest van het seizoen gehuurd wordt van Liverpool, moet trainer Alax Pastoor meer mogelijkheden verschaffen in de aanvalslinie. De twintigjarige huurling hoopt de Kralingers te kunnen behoeden voor degradatie.

De Hongaar is naar eigen zeggen fysiek in orde en hoopt van waarde te kunnen zijn voor zijn nieuwe ploeg. "Ik ben dus fit en kan meteen aansluiten bij de training hier. Ik heb de ploeg zondag aan het werk gezien tegen NEC en ze hebben een goede indruk bij mij achtergelaten. Excelsior was wat ongelukkig, maar volgens mij is het een goede ploeg. Ik hoop daarom dat ik snel mijn bijdrage kan leveren om ervoor te zorgen dat Excelsior in de Eredivisie blijft", laat de aanvaller weten op de officiële website van zijn nieuwe club.

Simon staat ook even stil bij zijn tijdelijke vertrek bij Liverpool. "Ik kwam daar terecht nadat ze mij hadden zien voetballen met de Hongaarse jeugdselectie. Ik was toen zeventien en dat was natuurlijk fantastisch. Ineens sta je op het trainingsveld met jongens als Fernando Torres, Steven Gerrard en Dirk Kuyt. Dan ben je echt wel gemotiveerd om volop je best te doen. Ik heb niet gespeeld met het eerste team, maar wel veel getraind. Als je op zo'n hoog niveau mag trainen, leer je daar ongelooflijk veel van."

"Ik heb wat tegenslag gehad. Ik hoop dat ik die periode nu achter me kan laten en de komende tijd meer geluk heb. Ik vind het geweldig dat ik hier bij Excelsior in de Eredivisie mag laten zien wat ik kan. Ik wil heel graag van waarde zijn voor het team", toont de nieuwe aanwinst zich gretig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen