Kalezic verwacht aanvallend Willem II

3 maart 2011, 21:50

Trainer Darije Kalezic treedt vrijdag met De Graafschap in eigen stadion aan tegen hekkensluiter Willem II. Aangezien de huidige nummer veertien zelf nog de nodige punten moet verzamelen om ook volgend seizoen in de Eredivisie uit te komen, betreft het een zespuntenwedstrijd. Ook Kalezic weet dat een zege zijn ploeg de nodige lucht zou verschaffen in de strijd tegen degradatie.

"Dan zijn we een eind op weg", deelt de afzwaaiende oefenmeester mee aan Omroep Gelderland. Kalezic verwacht een aanvallend Willem II aanstaande vrijdag. "Tegen Heerenveen speelden ze 1 op 1 achterin en dat zouden ze bij ons ook wel eens snel kunnen gaan doen. In deze fase moeten ze toch winnen. En zoals ze in de tweede helft tegen Heerenveen speelden, is het een lastige ploeg voor ons."

Donderdag oefende de coach in een opstelling met drie aanvallers. "Maar hoe we getraind hebben hoeft niets te zeggen voor de wedstrijd. Ik wilde wat dingen uitproberen en zeg nog niet hoe we gaan spelen", weigert Kalezic de opstelling prijs te geven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen