'Wasilewski accepteerde excuses Witsel'

31 maart 2011, 09:34   Bijgewerkt: 31 maart 2011, 09:44

Voor het eerst sinds Witsel eind augustus 2009 met een vreselijke tackle het been van Marcin Wasilewski brak, staan beide spelers weer samen op een voetbalveld. Zondag ontmoet Anderlecht, de ploeg van Wasilewski, Witsels Standard.

Uiteraard besteden Belgische media in aanloop naar dat duel veel aandacht aan het weerzien tussen Wasilewski en Witsel. Publiekelijk hebben beide spelers het nooit bijgelegd, maar volgens Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck is de kou wel uit de lucht. "Wasyl heeft de excuses van Witsel aanvaard, maar heeft geen zin in een mediacircus dat de indruk zou wekken dat ze vrienden zijn, wat niet het geval is. Wasyl voelde de noodzaak van een ontmoeting niet en wij hebben dat gerespecteerd. Wij hebben er een streep onder getrokken", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

Bij Standard Luik is met blij met de houding van Wasilewski. Dat hij niet in het openbaar de hand van Witsel wilde schudden, vindt directeur Pierre François prima. "De beslissing van Wasilewski verdient ons respect. Hij heeft zich altijd terughoudend opgesteld in zijn uitlatingen tegenover Axel Witsel. Hulde daarvoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen