Dalglish: "Voorlopig nog geen nieuws"

25 april 2011, 14:19   Bijgewerkt: 25 april 2011, 14:30

Het is nog altijd onduidelijk of Kenny Dalglish ook volgend seizoen op de bank zit bij Liverpool. Het 60-jarige clubicoon trad in januari aan als tijdelijke opvolger van de ontslagen Roy Hodgson en presteert zo goed, dat fans hem graag langer op de bank willen houden. Dalglish houdt zich daarover echter nog op de vlakte.

"Ik heb nog niets te melden. Als er nieuws is, horen jullie het wel", reageert hij op de vraag of hij al bijgetekend heeft. "Voor mij is het een eer om hier te zijn. Ik heb altijd gezegd dat ik de club op ieder moment wilde helpen en ben blij dat ik dat dit seizoen heb kunnen doen. Als de club en de supporters tevreden zijn, ben ik dat ook."

Afgelopen weekend, tijdens de 5-0 overwinning op Birmingham City, scandeerden fans van Liverpool veelvuldig de naam van Dalglish. "Natuurlijk is dat mooi, maar ze kunnen beter de namen van spelers scanderen. Zij doen het werk op het veld."

Dalglish was eerder tussen 1986 en 1991 trainer van Liverpool. Hij leidde de ploeg in 1990 naar het voorlopig laatste landskampioenschap uit de geschiedenis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen