Janssen flirt met oude liefde Vitesse

5 april 2011, 12:04   Bijgewerkt: 5 april 2011, 12:11

Theo Janssen lijkt door zijn goede spel bij FC Twente klaar voor een mooie club in het buitenland, maar de middenvelder ziet ook een optie dichter bij huis. De middenvelder staat open voor een terugkeer naar zijn oude liefde Vitesse.

Tegen Vitesse Live, het clubkanaal van de Arnhemmers, toont Janssen zich opvallend positief over een rentree in het Gelredome. "Komende zomer ga ik rustig kijken naar wat er op mijn pad komt, als Vitesse met een goed bod komt, dan ben ik weer terug." Gevraagd naar de ambitieuze toekomstplannen van Vitesse, zei Janssen, die zelf in de as van het veld speelt: "Vitesse moet aankopen doen om de as van het veld te versterken, net als bij Twente. Als de as eenmaal staat, komt het wel goed."

Bij Omroep Gelderland reageert Vitesse-directeur Ted van Leeuwen op de uitlatingen van Janssen. Hij wil echter niet op de zaken vooruit lopen. "We gaan daar geen mededelingen over doen. We gaan niet op iedere naam reageren. Theo Janssen is voor elke club interessant. Het gaat om de verhouding van prijs en kwaliteit."

Janssen, een geboren Arnhemmer, is afkomstig uit de jeugdopleiding van Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen