Real Madrid met tien man naast Barcelona

Ger
16 april 2011, 23:52   Bijgewerkt: 17 april 2011, 00:55

Real Madrid heeft de spanning in de Spaanse competitie zaterdagavond niet weten op te voeren. De Koninklijke sloot in het eigen Estadio Bernabéu de kraker tegen koploper FC Barcelona af op een 1-1 gelijkspel. De Madrilenen speelden vrijwel de gehele tweede helft met tien man nadat Raul Albiol een rode kaart incasseerde.

De twee beste keurkorpsen van Spanje konden de torenhoge verwachtingen niet waarmaken. Real, dat zonder spelmaker Mesut Özil aantrad, was voor rust vooral bezig om het spel van de lijstaanvoerder te ontregelen. Barcelona had daar geen antwoord op, waardoor kansen schaars waren. Kort voor rust redde Iker Casillas nog wel op een inzet van Lionel Messi en even later werd aan de andere kant een kopbal van Cristiano Ronaldo van de lijn gehaald.

Met tien man hield Real dankzij een makkelijk gegeven penalty toch een punt aan de confrontatie over. Cristiano Ronaldo tekende in de 82e minuut vanaf elf meter voor de 1-1 eindscore. Oranje-international Ibrahim Afellay maakte het heetgebakerde topduel als invaller bij Barcelona vanaf de 67e minuut mee.

Het verschil tussen de twee grootmachten blijft zodoende acht punten, met nog zes competitieduels te spelen. De komende twee weken staat El Clásico nog drie keer op het programma: woensdag is de Spaanse bekerfinale waarna nog twee wedstrijden volgen in de halve finales van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen