Streppel tekent bij Willem II: "Stap vooruit"

21 april 2011, 17:01   Bijgewerkt: 21 april 2011, 17:12

Jurgen Streppel wordt definitief de nieuwe coach van Willem II. De 41-jarige trainer heeft een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie voor nog een jaar. Hij treedt komende zomer in dienst bij de Tilburgse club.

Streppel komt over van Jupiler League-club Helmond Sport, waarmee hij volgende maand deelneemt aan de play-offs om promotie. Omdat Willem II laatste staat in de Eredivisie zou het dus kunnen dat Helmond Sport volgend seizoen op een hoger niveau speelt dan Willem II, maar toch ziet Streppel zijn nieuwe baan als een fraaie promotie. "Ondanks dat de club dreigt te degraderen, zie ik Willem II als een stap vooruit. Het is een mooie club waar absoluut mogelijkheden zijn om iets moois neer te zetten. Die ambitie heb ik zelf en heeft ook de club zo merkte ik in de gesprekken die ik met Jan van Esch en Marc van Hintum heb gevoerd", aldus de oefenmeester.

Marc van Hintum, de nieuwe technisch directeur van de Tricolores, is blij met de komst van de nieuwe coach. "Willem II moet zo goed als zeker een nieuwe start maken in de Jupiler League. Bij Helmond Sport heeft Jurgen bewezen het team ieder seizoen beter te kunnen laten presteren. Dat wordt ook zijn opdracht bij Willem II waardoor op termijn terugkeer naar de Eredivisie wordt bewerkstelligd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen