Schut: "Ben alleen maar bezig met situatie Nesu"

14 mei 2011, 14:54

Alje Schut is nog altijd zeer aangeslagen over de situatie rondom zijn ploeggenoot bij FC Utrecht Mihai Nesu. De 28-jarige Roemeen liep woensdag een dwarslaesie op bij een ongelukkige botsing met Schut op het trainingsveld. Nesu brak daarbij een nekwervel en onderging nog dezelfde middag een uren durende operatie. Hij ligt nog altijd op de intensive care.

Schut verscheen zaterdag onder applaus van de aanwezige touschouwers even bij de training van de Domstedelingen. "Ik was daarvan erg onder de indruk", laat de mandekker weten op de officiële website van zijn club. "Natuurlijk ben ik blij met de reacties van de fans, maar ik wil niet dat het om mij draait. Het gaat op de eerste plaats om Mihai."

"Diep van binnen besef ik wel, dat ik er erg weinig aan kon doen", laat een aangeslagen Schut optekenen. "Maar het blijft een verschrikkelijk gevoel dat ik erbij betrokken was. Het houdt me echt dag en nacht bezig. Ik vind het heel erg dat juist zo’n fantastische jongen als Mihai dit moet overkomen. We hopen elke dag op goed bericht."

De verdediger is het plezier op alle vlakken voor even kwijt. "Ik heb absoluut geen lust in wat dan ook, dus ook niet om te voetballen. Ik kan me niet goed focussen en daarom is het beter nu niet te trainen of te spelen. Het enige wat me bezighoudt, is dat ik hoop dat Mihai de kracht en steun krijgt om te herstellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen