Kosters Club Brugge rondt komst Hogli af

18 juni 2011, 21:46   Bijgewerkt: 19 juni 2011, 02:05

Adrie Koster krijgt Noorse versterking bij Club Brugge. De Belgische werkgever van de Zeeuwse oefenmeester rondde zaterdag de komst van international Tom Hogli af. De 27-jarige verdediger heeft een contract voor drie jaar getekend bij blauwzwart.

Club Brugge neemt Hogli over van Tromso, dat in Noorwegen op het hoogste niveau uitkomt. De vaste waarde in de nationale selectie is na Björn Vleminckx, Niki Zimling, Fredrik Stenman en Vladan Kujovic de vijfde versterking voor Koster. Hij is van hen de enige die in het verleden níet actief is geweest in de Eredivisie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen