Villarreal-coach zwaait Rossi in gedachten al uit

4 juni 2011, 22:06   Bijgewerkt: 4 juni 2011, 22:11

De bondscoach van Italië, Cesare Prandelli, uitte eerder op zaterdag al zijn bewondering voor Giuseppe Rossi. "Hij heeft het totaalpakket", zei Prandelli over de spits van de Azzurri. Villarreal-trainer Juan Carlos Garrido is dan ook bang dat zijn sterspeler niet te behouden is voor de Spaanse club.

"Als er een bod komt dat goed is voor Villarreal zullen we het accepteren", laat Garrido zich in diverse Spaanse media ontvallen. "Er komt altijd een moment dat je een speler moet laten gaan. Dan moet je ook aan zijn toekomst denken."

"Als hij vertrekt zullen we het broodnodige doen om hem te vervangen. We zullen het geld gebruiken om spelers te halen die Villarreal naar een nog hoger niveau kunnen helpen", gaat de coach van de Primera Division-club verder. "Rossi heeft veel voor ons gespeeld en gescoord, dus we bereiden ons goed voor."

Naar verluidt hangt er een prijskaartje van 30 miljoen euro aan de Italiaanse spits. FC Barcelona liet zich al ontvallen zeer gecharmeerd te zijn van de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen