ManUnited in laatste half uur voorbij V/d Vaart

22 augustus 2011, 22:50

Manchester United heeft zich naast stadgenoot Manchester City en Wolverhampton Wanderers aan kop genesteld in de Premier League. The Red Devils waren maandag op eigen veld met 3-0 te sterk voor Tottenham Hotspur en komen daardoor op zes punten uit twee wedstrijden.

Op Old Trafford was Manchester United de betere ploeg, maar het duurde ruim een uur voordat het dat in de score wist uit te drukken. Op aangeven van Tom Cleverley opende Danny Welbeck na 61 minuten de score.

Op niet misselijke wijze stond de 20-jarige Welbeck een kwartier later aan de basis van de 2-0. Met een hakje bediende het talent Anderson, die de score verdubbelde. Kort daarna had Jermain Defoe er 2-1 van moeten maken, maar na een fout van David de Gea raakte de spits van Tottenham de paal. Wayne Rooney legde vlak voor tijd, na voorbereidend werk van Ryan Giggs, de eindstand vast op 3-0.

Voor Tottenham, met Rafael van der Vaart negentig minuten in het team, was dit overigens pas de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De eigenlijke ouverture, thuis tegen Everton (13 augustus), werd afgelast vanwege de rellen in Londen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen