Guardiola: "Ik hoop niet dat Messi stopt"

Ger
29 september 2011, 09:45

Lionel Messi scoorde woensdagavond in de Champions League twee keer voor FC Barcelona tegen BATE Borisov (0-5). De stervoetballer evenaarde daarmee László Kubala op de tweede plaats van de topscorerslijst aller tijden van de Catalanen. Beiden hebben 194 treffers.

"Messi heeft deze mijlpaal al te pakken op 24-jarige leeftijd, dus wat zal hij nog allemaal in petto hebben?", vraagt trainer Pep Guardiola zich af. De Argentijnse dribbelaar heeft op de eeuwige topschutterslijst van Barça alleen nog César Rodríguez (235 goals) voor zich. "Als Messi dat record verbreekt, hoop ik niet dat hij besluit te stoppen met voetbal", zegt Guardiola met een knipoog.

Dankzij de overwinning gaat de titelverdediger aan de leiding in groep H van het miljoenenbal. "Na het gelijkspel tegen AC Milan stond er toch enige druk op deze wedstrijd", geeft de Barça-coach toe. "Het was geen eenvoudige klus tegen een zeer verdedigende tegenstander. We zijn echter geduldig gebleven. De eerste twee doelpunten veranderden de wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen