HSV: "Oenning ook zaterdag op de bank"

12 september 2011, 14:53   Bijgewerkt: 12 september 2011, 15:05

Nog nooit startte Hamburger SV een seizoen zo slecht als nu. Na vijf speeldagen staat de ploeg helemaal onderaan en tot overmaat van ramp werd dit weekend verloren van streekgenoot en aartsrivaal Werder Bremen (2-0). De druk op HSV-trainer Michael Oenning is enorm, maar de clubleiding blijft hem voorlopig steunen.

Carl-Edgar Jarchow, de voorzitter van Hamburger SV, benadrukt tegenover de ZDF dat een ontslag van de geplaagde Oenning geen optie is. "De positie van de trainer staat niet ter discussie. Hij zit ook komend weekend gewoon bij ons op de bank."

Routinier David Jarolim is het gekwakkel van zijn ploeg meer dan zat. "Tegen Werder bleek dat we niets geleerd hebben van onze nederlaag bij 1.FC Köln, twee weken geleden. Dat mag niet. We mogen niet blijven roepen dat het de volgende keer beter zal gaan. Er moeten snel resultaten komen", moppert de 32-jarige aanvoerder.

Tegen Werder Bremen zat Jeffrey Bruma wederom op de reservebank bij HSV. Coach Oenning geeft centraal achterin voorlopig de voorkeur aan Slobodan Rajkovic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen