Cech: "Villas-Boas kan er niets aan doen"

24 november 2011, 18:55

Chelsea ging woensdagavond op bezoek bij Bayer Leverkusen met 2-1 onderuit. De Londenaren dreigen daardoor kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League mis te lopen. Chelsea-doelman Petr Cech springt in de bres voor zijn coach André Villas-Boas, die er donderdag van langs kreeg in de Engelse media.

"De manager staat niet op het veld, dat zijn wij. En wij maken de fouten", steekt Cech de hand in eigen boezem op website van The Blues. "Hij kan niets doen aan individuele fouten terwijl hij langs de lijn staat. Het is de schuld van de spelers en dat weten we. We proberen er alles aan te doen om dit te veranderen. Het is niet makkelijk, maar we blijven hard werken."

"Er zijn geen excuses", gaat de sluitpost verder. "We moeten eerst naar onszelf kijken. Het heeft geen nut om naar anderen te wijzen als wij telkens een voorsprong weggeven. We hebben onszelf in een lastige situatie gebracht in de poulefase. We hadden ons een maand terug al kunnen plaatsen, dat hebben we nagelaten. We zijn één van de topteams in Europa, dit is niet de situatie waar we in willen verkeren."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen