Nevland zal gezicht weer laten zien in Groningen

Ger
23 november 2011, 10:40

FC Groningen heeft contact gezocht met oud-speler Erik Nevland. Namens de club uit de Martinistad bracht technisch directeur Henk Veldmate afgelopen weekeinde een bezoek aan de 34-jarige aanvaller in Noorwegen.

Nevland speelde tussen november 2004 en januari 2008 voor FC Groningen, waar hij uitgroeide tot een publiekslieveling. De Scandinaviër hield echter een nare smaak over aan zijn vertrek bij de noorderlingen, die met Fulham geen akkoord over de afkoopsom wisten te bereiken. Daarop besloot Nevland zelf mee te betalen aan de transfer naar Craven Cottage. Inmiddels is de routinier in eigen land actief voor Viking Stavanger.

Algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen laat weten dat het 'abrupte en enigszins geforceerde vertrek naar Fulham' afgelopen weekeinde ter sprake is gekomen. "Wij hechten als club aan een goede relatie met onze oud-spelers. Veldmate heeft Nevland uitgenodigd voor een bezoek aan Groningen en een thuiswedstrijd in Euroborg. Zodra de planning van Nevland het toelaat, zal hij hier graag gebruik van maken", aldus Nijland op de website van FC Groningen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen