Been wil top-zes in: "Nog één keer pieken"

23 december 2011, 10:02

Racing Genk kan een bewogen eerste helft van het seizoen maandag afsluiten met een plek in de top-zes, wat aan het eind van de rit genoeg zou zijn voor deelname aan de play-offs. Om de top-zes binnen te komen moet gewonnen worden van Cercle Brugge. Een lastige klus, maar Mario Been rekent op een goede afloop.

"Het jaar afsluiten op de zesde plaats zou geweldig zijn", zegt de trainer van de regerend landskampioen tegen het Belgische Sporza. "Met name omdat onze ploeg de voorbije maanden toch wat voor de kiezen heeft gehad, en dan praat ik over het aantal wedstrijden. Sommige spelers zitten er een klein beetje door."

"We moeten nog één keer pieken. We horen thuis in de top zes, maar Cercle heeft een uitstekende ploeg. We moeten oppassen dat we niet in het mes van de counter lopen", zegt Been. "Cercle heeft enorm veel kwaliteit voor de bal. Er staat achteraan een hecht blok. Daar zullen wij iets tegenover moeten stellen, maar kansen creëer je altijd. Het wordt aartsmoeilijk, maar als je deze wedstrijd wint, sta je er weer bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen