Blind neemt stokje over van Alderweireld

Ger
7 december 2011, 19:44   Bijgewerkt: 7 december 2011, 19:58

Daley Blind is woensdagavond tegen Real Madrid de vervanger van Toby Alderweireld in de basisopstelling van Ajax. De Belgische verdediger liep dinsdag tijdens de training een hamstringkwetsuur op.

De van pijntjes herstelde Gregory van der Wiel (lies) en Miralem Sulejmani (enkel) zijn fit genoeg voor de eerste elf. Dmitriy Bulykin start in het slotstuk van de groepsfase in de Champions League op de reservebank. De Rus had de voorbije weken last van een spierblessure. Ismail Aissati ontbreekt in de selectie van trainer Frank de Boer. De oud-PSV'er kampt met een enkelkwetsuur.

Coach Jose Mourinho van Real Madrid stuurt in Amsterdam niet zijn sterkste elftal binnen de lijnen. Bij de Spaanse topclub ontbreken vaste krachten als Cristiano Ronaldo, Marcelo, Sergio Ramos, Iker Casillas, Pepe, Sami Khedira en Lassana Diarra. Zij mogen zich sparen voor de kraker van zaterdag tegen FC Barcelona.

Ajax schaart zich bij de beste zestien clubs van de Champions League als het minimaal gelijkspeelt tegen Real Madrid. Ook een kleine nederlaag volstaat waarschijnlijk nog voor de landskampioen.

Opstellingen

Ajax: Vermeer, Van der Wiel, Vertonghen, Blind, Anita, Eriksen, Enoh, Janssen, Sulejmani, Lodeiro, Ebecilio

Real Madrid: Antonio Adán, Arbeloa, Raúl Albiol, Varane, Fábio Coentrão, Nuri Sahin, Granero, José Callejón, Kaká, Benzema, Higuaín

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen