Bolton doet rode lantaarn cadeau aan Blackburn

20 december 2011, 23:16   Bijgewerkt: 20 december 2011, 23:46

Bolton Wanderers is niet langer hekkensluiter in de Premier League. De ploeg van Owen Coyle boekte dinsdagavond een kostbare uitzege bij Blackburn Rovers: 1-2. Door de overwinning geven The Trotters de rode lantaarn af aan Blackburn.

Treffers van Mark Davies en Nigel Reo-Coker zorgden ervoor dat Bolton de rust inging met een 0-2 voorsprong. Na de pauze ging Blackburn op zoek naar de aansluitingstreffer en vonden die ook in de 67e minuut. Yakubu werkte de bal op aangeven van David Hoilett achter keeper Jussi Jääskeläinen. In het restant slaagde de thuisploeg er niet meer in om de gelijkmaker te forceren.

Wolverhampton Wanderers en Norwich City hielden elkaar in evenwicht. Ronald Zubar redde acht minuten voor tijd een punt voor Wolves, dat na de remise zestiende staat in de Premier League. Norwich staat op een verassende negende plek.