De Boer vergist zich over schorsing Enoh

4 december 2011, 11:14   Bijgewerkt: 4 december 2011, 11:28

Frank de Boer heeft zich vergist. De coach van Ajax was in de veronderstelling dat Eyong Enoh geschorst is voor de Champions League-wedstrijd van woensdag tegen Real Madrid. Daarom haalde hij de middenvelder zaterdag tegen Excelsior (4-1) vlak voor rust naar de kant ten faveure van Vurnon Anita.

"Enoh is geschorst tegen Real. Daarom liet ik Anita vast op die positie spelen", legde De Boer na afloop de wissel uit. Nader onderzoek heeft echter uitgewezen dat Enoh helemaal niet op het strafbankje hoeft te zitten tegen Real Madrid.

De Boer moet het tegen de Koninklijke wel stellen zonder de geblesseerden Kolbeinn Sigthorsson, Siem de Jong, Dmitri Bulykin, Derk Boerrigter, Nicolai Boilesen en André Ooijer. Het meespelen van Ismaïl Aissati is onzeker. Gregory van der Wiel is wel weer beschikbaar. Hij kreeg tegen Excelsior rust wegens liesklachten.

Ajax heeft aan een gelijkspel tegen Real genoeg om de knock-outfase te bereiken. Vanwege het doelsaldo volstaat eventueel zelfs een kleine nederlaag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen