Ferguson: "Europa League is onze straf"

8 december 2011, 09:37   Bijgewerkt: 8 december 2011, 09:44

Voor veel ploegen is deelname aan de Europa League iets moois, maar niet voor Manchester United. De Engelse topploeg haalt zijn neus op voor het toernooi, maar is door de eliminatie in de CL nu toch tot de Europa League veroordeeld.

Manchester United verloor woensdag met 2-1 van FC Basel en eindigde hierdoor slechts als derde in de groep. Wat rest is een plek in de Europa League. "Het is gênant om in de Europa League te moeten spelen", vindt verdediger Patrice Evra. "Ik speel voor Manchester United omdat ik in de Champions League wil spelen."

Manager Sir Alex Ferguson ziet het vervolg in de Europa League als een verplicht nummer. "Het is onze straf voor het feit dat we uitgeschakeld zijn in de Champions League", zegt de Schot. "Zelf heb ik met Manchester United nog nooit in de Europa League gespeeld. Het houdt in ieder geval in dat we veel competitiewedstrijden op zondag moeten spelen. Voor iedereen binnen de club is deze uitschakeling een enorme teleurstelling, maar met name de jonge spelers moeten er van leren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen