Guardiola vol lof over Barça-talenten

7 december 2011, 10:58   Bijgewerkt: 7 december 2011, 11:09

Een veredelde B-ploeg van FC Barcelona ontmantelde dinsdagavond moeiteloos de verdediging van Bate Borisov in de Champions League (4-0). Aangezien Barça al geplaatst was voor de knock-outfase gaf coach Josep Guardiola een aantal nieuwe talenten de kans. Onder meer Isaac Cuenca en Martin Montonya verschenen aan de aftrap.

Guardiola was na afloop zeer tevreden over de verrichtingen van zijn jonge ploeg. "We weten dat deze club met deze spelers een grote toekomst tegemoet gaat", laat de oefenmeester op de website van de UEFA optekenen. "Met Marc Bartra, Isaac Cuenca, Sergi Roberto, Marc Muniesa en Rafa Alcántara hebben we een zeer sterke nieuwe generatie. Om met de beloften te strijden in de Segunda Division zal ze helpen niet te gaan zweven."

"Veel van de jongens hebben afgelopen weekend met 3-0 bij Elche verloren", vervolgt Guardiola. "Ze weten wat er hier gevraagd wordt. Het lastige is om straks weer een divisie terug te gaan. Maar ik ben heel blij met ze. Ook wil ik de eerste elftal-spelers die er vanavond waren bedanken: Pinto, Fontás, Pedro en Thiago. Het is niet makkelijk om te spelen als al je teamgenoten op de tribune zitten."

Ook Marti Riverola (20), vorig seizoen nog verhuurd aan Vitesse, mocht nog tien minuten meedoen tegen Bate.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen