Kolk en Buijs in basis NAC, Schalk reserve

9 december 2011, 13:15

Alex Schalk is zijn basisplaats bij NAC Breda kwijt. Trainer John Karelse geeft voor de wedstrijd van zaterdag tegen PSV de voorkeur aan Santi Kolk, zegt hij op de website van zijn ploeg. "Santi is een goede voetballer en loopt al een tijdje mee, daarnaast heeft Schalk het de laatste weken moeilijk, niet heel gek voor een jonge speler."

Naast Kolk keert ook Jordy Buijs terug in de basis. Hij vervangt Kees Luijckx, die door een blessure mogelijk tot de winter uitgeschakeld is. Volgens Karelse is Buijs een prima vervanger. "Jordy speelde in het begin van de competitie ook in de verdediging en is mijn eerste optie, mocht er iemand centraal in de verdediging wegvallen."

Met Buijs en Kolk in de ploeg hoopt Karelse op een goed resultaat. "PSV-uit is een lastige wedstrijd, maar ook morgen zullen we onze kansen krijgen. Ik heb daarvan iedereen proberen te overtuigen. Iedere ploeg heeft zwakke plekken, zo ook PSV. Hoe we daar gebruik van gaan maken laat ik nog even in het midden, maar ik wil nog punten halen voor de winterstop en het zal mooi zijn als we daar morgen in slagen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen