Manchester United zet stadgenoot City onder druk

Koen Freriks
18 december 2011, 14:54   Bijgewerkt: 18 december 2011, 16:37

Manchester United heeft zondag een gooi gedaan naar de koppositie in de Premier League. Wayne Rooney zette de kampioen van vorig jaar al vroeg op voorsprong tegen Queens Park Rangers, waarna de voorsprong niet meer uit handen werd gegeven. United won uiteindelijk met 2-0.

Manchester United zet daardoor stadgenoot City onder druk. Vanmiddag moet de rivaal de topper winnen van Arsenal om weer alleen aan de leiding te komen. Een gelijkspel brengt de stadgenoten, beiden uitgeschakeld in de Champions League, samen aan kop.

Rooney was zondag al na 52 seconden trefzeker. De spits kopte raak na een puike voorzet van de voet van Antonio Valencia. Danny Welbeck dacht de bezoekers op 2-0 te hebben gebracht, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. QPR-doelman Cerný hield zijn ploeg vervolgens lange tijd in de wedstrijd door te redden op inzetten van Phil Jones en Valencia. Michael Carrick lukte het in de tweede helft wel en daarmee was de wedstrijd direct beslist. De Mancunians kunnen nu rustig bekijken wat de concurrenten City en Arsenal doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen