Koploper Galatasaray richt zich na rust op

7 januari 2012, 20:40   Bijgewerkt: 8 januari 2012, 01:18

Galatasaray heeft ternauwernood puntenverlies kunnen voorkomen aan kop van de Turkse competitie. De topclub uit Istanbul speelde een moeizame partij tegen laagvlieger Samsunspor, maar slaagde er na rust op miraculeuze wijze in om een 2-0 achterstand om te buigen in een 4-2 zege.

Ekigho Ehiosun leek de nummer zestien van de Süper Lig in de eerste 45 minuten met twee treffers aan een verrassende zege te gaan helpen. Na rust richtte Galatasaray zich echter op en wist de ploeg vier keer te scoren. Trabzonspor, de tegenstander van PSV in de volgende ronde van de Europa League, won met 2-0 op bezoek bij middenmoter Istanbulspor.

Koploper Galatasaray heeft na de zege een voorsprong van vier punten op naaste belager Fenerbahçe. Trabzonspor klimt naar de vierde plek.